Tasses i mugs

Filtros

Precio

4,00 € - 5,00 €

favorite
favorite_border

Mug - Stoneware

Tassa de gres en color beige amb tall a contrast. Ideal com a detall per a regalar. Mides: 11x10x8cm. Capacitat: 250ml. Instruccions de cura: Apte per a rentaplats. Apte per a microones. Apte per a contacte amb aliments. No apte per a congelador ni forn.

5,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Mug - I love Friday - Assortit

Tassa de porcellana amb fons de color llis i suau efecte motejat. Text i dibuix amb relleu. Disseny original i simpàtic. Ideal com a detall per a regalar. Mides: 13x11x8cm.. Capacitat: aprox. 360ml. Instruccions de cura: Apte per a rentaplats. Apte per a microones. Apte per a contacte amb aliments. No apte per a congelador ni forn. Aquest article és un assortit de 2 colors. S'enviarà aleatòriament un dels dissenys disponibles.

4,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Mug - Face - Assortit

Tassa de ceràmica en color blanc i disseny modern. Tall a contrast. Ideal com a detall per a regalar. Mides: 12x8x9cmcm. Capacitat: aprox. 300ml. Instruccions de cura: Apte per a rentaplats. Apte per a microones. Apte per a contacte amb aliments. No apte per a congelador ni forn. Aquest article és un assortit de 2 models. S'enviarà aleatòriament un dels dissenys disponibles.

5,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Mug - Flower

Tassa de porcellana blanca amb motius de flors de colors. Ideal com a detall per a regalar. Mides: 12x10x8cm. Capacitat: 300ml. Instruccions de cura: Apte per a rentaplats. Apte per a microones. Apte per a contacte amb aliments. No apte per a congelador ni forn.

5,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Mug - Motitas - Assortit

Tassa de gres en color llis suau amb efecte motejat i fons blanca. Ideal per a regalar. Mides: 12x10x8cm. Capacitat: 320ml. Instruccions de cura: Apte per a rentaplats. Apte per a microones. Apte per a contacte amb aliments. No apte per a congelador ni forn. Aquest article és un assortit de 3 colors (groc, verd i marró). S'enviarà aleatòriament un dels dissenys disponibles.

4,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Mug - Nido Abeja - Assortit

Tassa de gres en color llis brillant amb relleu de niu d'abella. Ideal com a detall per a regalar. Mides: 11x10x8cm. Capacitat: 250ml. Instruccions de cura: Apte per a rentaplats. Apte per a microones. Apte per a contacte amb aliments. No apte per a congelador ni forn. Aquest article és un assortit de 4 colors (groc, verd, blau i marró). S'enviarà aleatòriament un dels dissenys disponibles.

3,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Mug - Fold - Assortit

Tassa de gres en color blanc amb disseny geomètric amb relleu a contrast. Ideal com a detall per a regalar. Mides: 13x11x8cm. Capacitat: 360ml. Instruccions de cura: Apte per a rentaplats. Apte per a microones. Apte per a contacte amb aliments. No apte per a congelador ni forn. Aquest article és un assortit de 2 models. S'enviarà aleatòriament un dels dissenys disponibles.

5,95 € 4,50 €
Mostrar articles

Omple la teva cuina de creativitat. Estovalles, davantals, camí de taula, tovallons, manyoples ... Compra online amb despeses d'enviament gratuïtes.

Carregant...