Complements per cortines

Filtros

favorite
favorite_border

Borla - Club

Borla decorativa de cotó en color Cru que podrà fer servir per embellir i crear un atractiu visual en complements de la llar com els extrems de les cortines, abraçaderes, coixins, estovalles, claus, Afegeix un toc d'estil i sofisticació a casa teva. Llarg: 18cm. Disponible en diferents colors. Es ven per unitats.

6,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Borla - Club

Borla decorativa de cotó en color Lli que podrà fer servir per embellir i crear un atractiu visual en complements de la llar com els extrems de les cortines, abraçaderes, coixins, estovalles, claus, Afegeix un toc d'estil i sofisticació a casa teva. Llarg: 18cm. Disponible en diferents colors. Es ven per unitats.

6,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Borla - Club

Borla decorativa de cotó en color Gris que podrà fer servir per embellir i crear un atractiu visual en complements de la llar com els extrems de les cortines, abraçaderes, coixins, estovalles, claus, Afegeix un toc d'estil i sofisticació a casa teva. Llarg: 18cm.Disponible en diferents colors. Es ven per unitats.

6,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Abraçadera - Club

Abraçadora de cotó en forma de corda amb nus amb una borla com a detall en color Gris. Estil natural. Peça pràctica i decorativa que es fa servir per subjectar la cortina a un costat quan està oberta i evitar que es desplaci. Aquest model necessita alçacortines o ganxos a la paret perquè es mantingui recollida. Element ideal per donar un toc elegant a la decoració de l'habitació. Venda per unitat. No inclou els ganxos ni alçacortines. Tamany: Borla: 26cm, Cordó: 88cm. Disponible en diferents colors.

16,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Abraçadera - Club

Abraçadora de cotó en forma de corda amb nus amb una borla com a detall en color Lli. Estil natural. Peça pràctica i decorativa que es fa servir per subjectar la cortina a un costat quan està oberta i evitar que es desplaci. Aquest model necessita alçacortines o ganxos a la paret perquè es mantingui recollida. Element ideal per donar un toc elegant a la decoració de l'habitació. Venda per unitat. No inclou els ganxos ni alçacortines. Tamany: Borla: 26cm, Cordó: 88cm. Disponible en diferents colors.

16,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Abraçadera - Club

Abraçadora de cotó en forma de corda amb nus amb una borla com a detall en color Cru. Estil natural. Peça pràctica i decorativa que es fa servir per subjectar la cortina a un costat quan està oberta i evitar que es desplaci. Aquest model necessita alçacortines o ganxos a la paret perquè es mantingui recollida. Element ideal per donar un toc elegant a la decoració de l'habitació. Venda per unitat. No inclou els ganxos ni alçacortines. Tamany: Borla: 26cm, Cordó: 88cm. Disponible en diferents colors.

16,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Abraçadera - Club

Abraçadora de cotó en forma de corda amb nus amb una borla com a detall en color Blanc. Estil natural. Peça pràctica i decorativa que es fa servir per subjectar la cortina a un costat quan està oberta i evitar que es desplaci. Aquest model necessita alçacortines o ganxos a la paret perquè es mantingui recollida. Element ideal per donar un toc elegant a la decoració de l'habitació. Venda per unitat. No inclou els ganxos ni alçacortines. Tamany: Borla: 26cm, Cordó: 88cm. Disponible en diferents colors.

16,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Abraçadera - Bombay

Abraçadora de jute amb detall de nus mariner en color Jute. Peça pràctica i decorativa que es fa servir per subjectar la cortina a un costat quan està oberta i evitar que es desplaci. Aquest model porta metall emmotllable a l'interior i no és necessari disposar d'alçacortines o ganxos a la paret perquè es mantingui recollida. Element ideal per donar un toc elegant a la decoració de l'habitació. Llarg: 60cm. Venda per unitat. Disponible en diferents colors.

16,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Abraçadera - Nature

Abraçadora de cotó en forma de corda en color Lli. Peça senzilla, pràctica i decorativa que es fa servir per subjectar la cortina a un costat quan està oberta i evitar que es desplaci. Aquest model necessita alçacortines o ganxos a la paret perquè es mantingui recollida. Element ideal per donar un toc elegant a la decoració de l'habitació. Llarg: 60cm. Venda per unitat. No inclou els ganxos ni alçacortines. Disponible en diferents colors.

9,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Abraçadera - Nature

Abraçadora de cotó en forma de corda en color Blanc. Peça senzilla, pràctica i decorativa que es fa servir per subjectar la cortina a un costat quan està oberta i evitar que es desplaci. Aquest model necessita alçacortines o ganxos a la paret perquè es mantingui recollida. Element ideal per donar un toc elegant a la decoració de l'habitació. Llarg: 60cm. Venda per unitat. No inclou els ganxos ni alçacortines. Disponible en diferents colors.

9,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Abraçadera - Single

Abraçadora de polièster en forma de corda amb nus amb una borla com a detall en color Blanc. Tacte seda. Peça pràctica i decorativa que es fa servir per subjectar la cortina a un costat quan està oberta i evitar que es desplaci. Aquest model necessita alçacortines o ganxos a la paret perquè es mantingui recollida. Element ideal per donar un toc elegant a la decoració de l'habitació. Venda per unitat. No inclou els ganxos ni alçacortines. Tamany: Borla: 18cm, Cordó: 60cm. Disponible en diferents colors.

12,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Abraçadera - Single

Abraçadora de polièster en forma de corda amb nus amb una borla com a detall en color Ivori. Tacte seda. Peça pràctica i decorativa que es fa servir per subjectar la cortina a un costat quan està oberta i evitar que es desplaci. Aquest model necessita alçacortines o ganxos a la paret perquè es mantingui recollida. Element ideal per donar un toc elegant a la decoració de l'habitació. Venda per unitat. No inclou els ganxos ni alçacortines. Tamany: Borla: 18cm, Cordó: 60cm. Disponible en diferents colors.

14,95 €
Mostrar articles
Carregant...