Fundes protecció Coixí Dormir

Filtros

favorite
favorite_border

Funda de coixí - Raso Labrado

Funda coixí Ras Llaurat amb teixit cutí de cotó. La funda de coixí Ras Llaurat de Velfont està confeccionada amb teixit 100% cotó. Garanteix la higiene del coixí, ja que el protegeix de forma integral allargant la seva vida útil. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 5,50 € 4,50 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Funda de coixí - Antiácaros

Funda coixí antiàcars Acarsan®. La funda coixí Antiàcars Velfont està confeccionada amb ris de 100% cotó d'alta qualitat la qual incorpora el tractament: antiàcars Acarsan Natural® elaborat amb extractes vegetals. Ha estat científicament testada i la seva eficàcia és resistent als rentats. Funda de coixí ideal per: persones que busquen protecció contra els àcars o que busquen un descans saludable. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 9,00 € 7,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Funda de coixí - Bambú

Funda coixí Bambú impermeable i transpirable de Velfont. Confeccionada en punt llis mitjançant fil de bambú de gran suavitat. Combina una total protecció pels líquids i un alt grau de transpirabilitat. Destaca per les propietats de suavitat, frescor i una excepcional absorció pròpies del bambú natural. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 14,00 € 11,95 €
Mostrar articles
Carregant...