Individuals

Omple la teva cuina de creativitat. Estovalles, davantals, camí de taula, tovallons, manyoples ... Compra online amb despeses d'enviament gratuïtes.

Filtros

Precio

9,00 € - 10,00 €

favorite
favorite_border

Set 2 individuals - Saona

Pack de 2 individuals amb serrells, 70% cotó- 30% polièster. Aquesta combinació de fils el fa més resistent a les taques, de fàcil rentat i planxat. L'acabat amb serrells li dóna un toc rústic al producte. Una opció còmoda, pràctica i econòmica que t'ajudarà a aconseguir aquesta decoració que tant t'agrada. Les estovalles individuals són l'alternativa perfecta per decorar la teva taula de forma ràpida, ja sigui en el dia a dia o per menjar amb la família i amics. Aquest pack inclou 2 individuals del mateix model.

9,90 € 8,90 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Set 2 individuals - Bambú

Pack de 2 individuals formats per vares de bambú en dues tonalitats per a fer contrast. Gràcies a la seva composicó, aquests individuals es poden enrotllar fent que ocupi molt poc espai. Una opció còmoda, pràctica i econòmica que t'ajudarà a aconseguir aquesta decoració que tant t'agrada. Les estovalles individuals són l'alternativa perfecta per decorar la teva taula de forma ràpida, ja sigui en el dia a dia o per menjar amb la família i amics. Aquest pack inclou 2 individuals del mateix model i color. Mides: 33x45cm

7,90 € 7,10 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Set individuals i tovallons - Basic Blanco

Set de 2 individuals i 2 tovallons a joc en color llis. 100% cotó amb un estil modern i actual. L' individual és reversible de jacquard en color Blanc amb detalls geomètrics. Una opció còmoda i econòmica que t'ajudarà a aconseguir aquesta decoració que tant t'agrada. Les estovalles individuals són l'alternativa perfecta per decorar la teva taula de forma ràpida, ja sigui en el dia a dia o per menjar amb la família i amics. Mides: individual: 33x48cm + Tovalló: 40x40cm.

13,85 € 12,45 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Set individuals i tovallons - Basic Azul

Set de 2 individuals i 2 tovallons a joc en color llis. 100% cotó amb un estil modern i actual. L' individual és reversible de jacquard en color Blau amb detalls geomètrics. Una opció còmoda i econòmica que t'ajudarà a aconseguir aquesta decoració que tant t'agrada. Les estovalles individuals són l'alternativa perfecta per decorar la teva taula de forma ràpida, ja sigui en el dia a dia o per menjar amb la família i amics. Mides: individual: 33x48cm + Tovalló: 40x40cm.

13,85 € 12,45 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Set individuals i tovallons - Basic Marino

Set de 2 individuals i 2 tovallons a joc en color llis. 100% cotó amb un estil modern i actual. L' individual és reversible de jacquard en color Blau marí amb detalls geomètrics. Una opció còmoda i econòmica que t'ajudarà a aconseguir aquesta decoració que tant t'agrada. Les estovalles individuals són l'alternativa perfecta per decorar la teva taula de forma ràpida, ja sigui en el dia a dia o per menjar amb la família i amics. Mides: individual: 33x48cm + Tovalló: 40x40cm.

13,85 € 12,45 €
No disponible
favorite
favorite_border

Individual - Bambú

Individual format per vares de bambú en dues tonalitats per a fer contrast. Gràcies a la seva composicó, aquest individual es pot enrotllar fent que ocupi molt poc espai. Una opció còmoda, pràctica i econòmica que t'ajudarà a aconseguir aquesta decoració que tant t'agrada. Les estovalles individuals són l'alternativa perfecta per decorar la teva taula de forma ràpida, ja sigui en el dia a dia o per menjar amb la família i amics. Mida: 30x45cm

3,95 € 2,75 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Set individuals i tovallons - Alesia

Set de 2 individuals i 2 tovallons a joc en color llis. 100% cotó amb un estil modern i actual.Una opció còmoda i econòmica que t'ajudarà a aconseguir aquesta decoració que tant t'agrada. Les estovalles individuals són l'alternativa perfecta per decorar la teva taula de forma ràpida, ja sigui en el dia a dia o per menjar amb la família i amics. Mides: individual: 33x48cm + Tovalló: 40x40cm.

13,85 € 9,05 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Camí Taula Antitaques - Esparta

Camí de taula de tacte tèxtil fabricades amb tractament antitaques que ajuda a repel·lir els líquids vessats evitant la formació de taques. Té doble barrera de protecció, en l'ús i durante el rentat. Fàcil eliminació de les taques en el rentat, incloent a baixa temperatura. Resistència millorada i de llarga durada. Fabricat a Espanya.

12,95 € 9,95 €
Mostrar articles

Omple la teva cuina de creativitat. Estovalles, davantals, camí de taula, tovallons, manyoples ... Compra online amb despeses d'enviament gratuïtes.

Carregant...