Teixits per cortines

Filtros

favorite
favorite_border

Tela antelina - Velour

Teixit de polièster en color Beix. Tela amb un acabat envellutat, estil antelina, que atorga un tacte molt suau i agradable, i amb una caiguda natural. És ideal per espais on volem intimitat o necessitem protegir-nos del sol, ja que és una roba opaca. Tela elegante, ideal per a confeccionar cortines tradicionals, ondes perfectes, plegables i complements per a la llar, com cobrellits, fundes de coixí i capçals. De fàcil manteniment, es pot rentar amb un programa de peces delicades o amb un centrifugat de baixes revolucions. Es poden confeccionar cortines amb un màxim de 2.80m dalçada. La peça del teixit té una alçada de 300cm. Densitat del teixit: 165 gsm. Disponible en 3 colors. Compra mínima: 1m. Cada unitat seleccionada equival a 1 metre d'ample. El preu que s'indica a la fitxa de l'article és €/metre. IMPORTANT: No s'accepten devolucions de teixits un cop hagin sigut tallats pel personal de l'empresa a petició del client. La imatge dels colors dels teixits poden patir variacions en les tonalitats degut a la resolució de la pantalla o dispositiu.

19,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Tela antelina - Velour

Teixit de polièster en color Arena. Tela amb un acabat envellutat, estil antelina, que atorga un tacte molt suau i agradable, i amb una caiguda natural. És ideal per espais on volem intimitat o necessitem protegir-nos del sol, ja que és una roba opaca. Tela elegante, ideal per a confeccionar cortines tradicionals, ondes perfectes, plegables i complements per a la llar, com cobrellits, fundes de coixí i capçals. De fàcil manteniment, es pot rentar amb un programa de peces delicades o amb un centrifugat de baixes revolucions. Es poden confeccionar cortines amb un màxim de 2.80m dalçada. La peça del teixit té una alçada de 300cm. Densitat del teixit: 165 gsm. Disponible en 3 colors. Compra mínima: 1m. Cada unitat seleccionada equival a 1 metre d'ample. El preu que s'indica a la fitxa de l'article és €/metre. IMPORTANT: No s'accepten devolucions de teixits un cop hagin sigut tallats pel personal de l'empresa a petició del client. La imatge dels colors dels teixits poden patir variacions en les tonalitats degut a la resolució de la pantalla o dispositiu.

19,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Tela rústica - Gala

Teixit 100% polièster en color Blanc, estil rústic imitant el jute, trama semiopaca i amb una excel·lent caiguda. Gràcies al seu color neutre. Encaixa molt bé amb tot tipus d'ambients i espais. Ideal per a la confecció de cortines dondes perfectes, tradicionals i paquetos. De fàcil manteniment, es pot rentar amb un programa de peces delicades o amb un centrifugat de baixes revolucions. Es poden confeccionar cortines amb un màxim de 3.00m dalçada. La peça del teixit té una alçada de 320cm. Densitat del teixit: 226 gsm. Disponible en 3 colors. Compra mínima: 1m. Cada unitat seleccionada equival a 1 metre d'ample. El preu que s'indica a la fitxa de l'article és €/metre. IMPORTANT: No s'accepten devolucions de teixits un cop hagin sigut tallats pel personal de l'empresa a petició del client. La imatge dels colors dels teixits poden patir variacions en les tonalitats degut a la resolució de la pantalla o dispositiu.

29,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Tela rústica - Gala

Teixit 100% polièster en color Gris, estil rústic imitant el jute, trama semiopaca i amb una excel·lent caiguda. Gràcies al seu color neutre. Encaixa molt bé amb tot tipus d'ambients i espais. Ideal per a la confecció de cortines dondes perfectes, tradicionals i paquetos. De fàcil manteniment, es pot rentar amb un programa de peces delicades o amb un centrifugat de baixes revolucions. Es poden confeccionar cortines amb un màxim de 3.00m dalçada. La peça del teixit té una alçada de 320cm. Densitat del teixit: 226 gsm. Disponible en 3 colors. Compra mínima: 1m. Cada unitat seleccionada equival a 1 metre d'ample. El preu que s'indica a la fitxa de l'article és €/metre. IMPORTANT: No s'accepten devolucions de teixits un cop hagin sigut tallats pel personal de l'empresa a petició del client. La imatge dels colors dels teixits poden patir variacions en les tonalitats degut a la resolució de la pantalla o dispositiu.

29,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Tela rústica - Gala

Teixit 100% polièster en color Beix, estil rústic imitant el jute, trama semiopaca i amb una excel·lent caiguda. Gràcies al seu color neutre. Encaixa molt bé amb tot tipus d'ambients i espais. Ideal per a la confecció de cortines dondes perfectes, tradicionals i paquetos. De fàcil manteniment, es pot rentar amb un programa de peces delicades o amb un centrifugat de baixes revolucions. Es poden confeccionar cortines amb un màxim de 3.00m dalçada. La peça del teixit té una alçada de 320cm. Densitat del teixit: 226 gsm. Disponible en 3 colors. Compra mínima: 1m. Cada unitat seleccionada equival a 1 metre d'ample. El preu que s'indica a la fitxa de l'article és €/metre. IMPORTANT: No s'accepten devolucions de teixits un cop hagin sigut tallats pel personal de l'empresa a petició del client. La imatge dels colors dels teixits poden patir variacions en les tonalitats degut a la resolució de la pantalla o dispositiu.

29,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Tela de cortineta - Teide

Teixit de polièster 100% en color Beix. Gràcies al seu color neutre. Encaixa molt bé amb tot tipus d'ambients i espais. Teixit semi-translúcid que permet lentrada de llum, però també ens dona intimitat. És un gènere que queda ideal per a la confecció de cortines tradicionals i paquetos. De fàcil manteniment, es pot rentar amb un programa de peces delicades o amb un centrifugat de baixes revolucions. Es poden confeccionar cortines amb un màxim de 3.10m dalçada. La peça del teixit té una alçada de 330cm. Densitat del teixit: 150 gsm. Disponible en 3 colors. Compra mínima: 1m. Cada unitat seleccionada equival a 1 metre d'ample. El preu que s'indica a la fitxa de l'article és €/metre. IMPORTANT: No s'accepten devolucions de teixits un cop hagin sigut tallats pel personal de l'empresa a petició del client. La imatge dels colors dels teixits poden patir variacions en les tonalitats degut a la resolució de la pantalla o dispositiu.

16,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Tela de cortineta - Teide

Teixit de polièster 100% en color Cru. Gràcies al seu color neutre. Encaixa molt bé amb tot tipus d'ambients i espais. Teixit semi-translúcid que permet lentrada de llum, però també ens dona intimitat. És un gènere que queda ideal per a la confecció de cortines tradicionals i paquetos. De fàcil manteniment, es pot rentar amb un programa de peces delicades o amb un centrifugat de baixes revolucions. Es poden confeccionar cortines amb un màxim de 3.10m dalçada. La peça del teixit té una alçada de 330cm. Densitat del teixit: 150 gsm. Disponible en 3 colors. Compra mínima: 1m. Cada unitat seleccionada equival a 1 metre d'ample. El preu que s'indica a la fitxa de l'article és €/metre. IMPORTANT: No s'accepten devolucions de teixits un cop hagin sigut tallats pel personal de l'empresa a petició del client. La imatge dels colors dels teixits poden patir variacions en les tonalitats degut a la resolució de la pantalla o dispositiu.

16,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Tela de loneta - Briana

Teixit de loneta 100% polièster en color Gris. Gràcies al seu color neutre. Encaixa molt bé amb tot tipus d'ambients i espais. Els teixits de loneta llisos son molt versàtils i permeten utilitzar-se per a múltiples usos. És una tela semi-opaca excel·lent per a realitzar estors amb barretes, panells japonesos, entapissats, cortines tradicionals i complements per a la llar com fundes de coixí i estovalles, entre altres moltes opcions més. Es poden confeccionar cortines amb un màxim de 2.80m dalçada. La peça del teixit té una alçada de 300cm. De fàcil manteniment, es pot rentar amb un programa de peces delicades o amb un centrifugat de baixes revolucions. Densitat del teixit: 271 gsm. Disponible en 3 colors. Compra mínima: 1m. Cada unitat seleccionada equival a 1 metre d'ample. El preu que s'indica a la fitxa de l'article és €/metre. IMPORTANT: No s'accepten devolucions de teixits un cop hagin sigut tallats pel personal de l'empresa a petició del client. La imatge dels colors dels teixits poden patir variacions en les tonalitats degut a la resolució de la pantalla o dispositiu.

19,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Tela de loneta - Briana

Teixit de loneta 100% polièster en color Beix. Gràcies al seu color neutre. Encaixa molt bé amb tot tipus d'ambients i espais. Els teixits de loneta llisos son molt versàtils i permeten utilitzar-se per a múltiples usos. És una tela semi-opaca excel·lent per a realitzar estors amb barretes, panells japonesos, entapissats, cortines tradicionals i complements per a la llar com fundes de coixí i estovalles, entre altres moltes opcions més. Es poden confeccionar cortines amb un màxim de 2.80m dalçada. La peça del teixit té una alçada de 300cm. De fàcil manteniment, es pot rentar amb un programa de peces delicades o amb un centrifugat de baixes revolucions. Densitat del teixit: 271 gsm. Disponible en 3 colors. Compra mínima: 1m. Cada unitat seleccionada equival a 1 metre d'ample. El preu que s'indica a la fitxa de l'article és €/metre. IMPORTANT: No s'accepten devolucions de teixits un cop hagin sigut tallats pel personal de l'empresa a petició del client. La imatge dels colors dels teixits poden patir variacions en les tonalitats degut a la resolució de la pantalla o dispositiu.

19,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Tela de loneta - Briana

Teixit de loneta 100% polièster en color Viso. Gràcies al seu color neutre. Encaixa molt bé amb tot tipus d'ambients i espais. Els teixits de loneta llisos son molt versàtils i permeten utilitzar-se per a múltiples usos. És una tela semi-opaca excel·lent per a realitzar estors amb barretes, panells japonesos, entapissats, cortines tradicionals i complements per a la llar com fundes de coixí i estovalles, entre altres moltes opcions més. Es poden confeccionar cortines amb un màxim de 2.80m dalçada. La peça del teixit té una alçada de 300cm. De fàcil manteniment, es pot rentar amb un programa de peces delicades o amb un centrifugat de baixes revolucions. Densitat del teixit: 271 gsm. Disponible en 3 colors. Compra mínima: 1m. Cada unitat seleccionada equival a 1 metre d'ample. El preu que s'indica a la fitxa de l'article és €/metre. IMPORTANT: No s'accepten devolucions de teixits un cop hagin sigut tallats pel personal de l'empresa a petició del client. La imatge dels colors dels teixits poden patir variacions en les tonalitats degut a la resolució de la pantalla o dispositiu.

19,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Tela de cortineta - Mila

Teixit cortineta 100% polièster en color Viso. Tela vaporosa i translúcida que permet el pas de la llum i veure l'exterior i interior de lestança. Gràcies al seu color neutre encaixa amb tot tipus d'ambients i espais. Teixit bonic i elegant, ideal per a confeccionar cortines tradicionals, ondes perfectes i paquetos. De fàcil manteniment, es pot rentar amb un programa de peces delicades o amb un centrifugat de baixes revolucions. Es pot confeccionar cortines amb un màxim de 3,00 m d'alçada. La peça del teixit fa una alçada de 320cm. Densitat del teixit: 121 gsm. Disponible en 4 colors. Compra mínima: 1m. Cada unitat seleccionada equival a 1 metre d'ample. El preu que s'indica a la fitxa de l'article és €/metre. IMPORTANT: No s'accepten devolucions de teixits un cop hagin sigut tallats pel personal de l'empresa a petició del client. La imatge dels colors dels teixits poden patir variacions en les tonalitats degut a la resolució de la pantalla o dispositiu.

16,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Tela de cortineta - Mila

Teixit cortineta 100% polièster en color Gris clar. Tela vaporosa i translúcida que permet el pas de la llum i veure l'exterior i interior de lestança. Gràcies al seu color neutre encaixa amb tot tipus d'ambients i espais. Teixit bonic i elegant, ideal per a confeccionar cortines tradicionals, ondes perfectes i paquetos. De fàcil manteniment, es pot rentar amb un programa de peces delicades o amb un centrifugat de baixes revolucions. Es pot confeccionar cortines amb un màxim de 3,00 m d'alçada. La peça del teixit fa una alçada de 320cm. Densitat del teixit: 121 gsm. Disponible en 4 colors. Compra mínima: 1m. Cada unitat seleccionada equival a 1 metre d'ample. El preu que s'indica a la fitxa de l'article és €/metre. IMPORTANT: No s'accepten devolucions de teixits un cop hagin sigut tallats pel personal de l'empresa a petició del client. La imatge dels colors dels teixits poden patir variacions en les tonalitats degut a la resolució de la pantalla o dispositiu.

16,95 €
Mostrar articles
Carregant...