Ampliem el termini de Canvis i Devolucions fins el 12/01/2024 **

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Segueix-nos a Instagram

75 anys fent de casa teva una llar

Tèxtil per a la llar, La Mallorquina

La Mallorquina va ser fundada a Barcelona en el 1947, és un referent en la producció i distribució de roba per la llar.

Una marca que s'ha anat adaptant a tots els canvis i innovacions del sector, oferint als seus clients inspiració per a fer de casa seva una llar confortable i amb personalitat pròpia.

La Mallorquina crea les seves col·leccions seguint les últimes tendències en moda, buscant inspiració en altres èpoques, cultures i estils de vida. La base de l'èxit de La Mallorquina està en el dinamisme i la sensibilitat estètica del seu equip. Ens mou l’ interès per la bellesa, la qualitat i el bon gust.

Creem i venem un gran catàleg de productes basant-nos en una mateixa filosofia: diferenciar-nos de la competència amb dissenys propis i amb el compromís de mantenir l’ equilibri entre la qualitat i el preu dels nostres productes.

banner_seo_home.jpg

Una mica d'Història de La Mallorquina

Ara ja fa més de 75 anys des de que els germans Jené van inaugurar la primera botiga de La Mallorquina, a les mítiques Galeries Maldà, antic centre comercial de Barcelona. Un local especialitzat en roba per al llit de primera qualitat on també en venien altres tèxtils per a la llar.

Des de llavors, moltes coses han canviat: la moda, la tecnologia, les persones, les ciutats... i, per suposat, nosaltres. A l'actualitat La Mallorquina ha donat pas a una cadena d'establiments moderna amb 7 botigues pròpies a Barcelona i Mataró. A la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona al Prat de Llobregat, a diferents centres comercials com Westfield La Maquinista i Westfield Les Glòries. La flagship Store està situada en el centre històric de Barcelona, a la Plaça Universitat. També disposem de 2 outlets, un d'ells a Mataró.

A La Mallorquina podràs trobar una gran varietat de tèxtils per a la llar

Disposem de diferents línies de producte amb tot el que necessites per a decorar la casa: Llit, taula i cuina, decoració pel saló i el menjador, bany i homewear per a dona i home. També trobaràs dos línies més temporals: una amb complements per a la platja i una altra amb articles per a la decoració amb inspiracions nadalenques.