favorite
favorite_border

Protector de matalàs - Transpirable

Protector de matalàs Impermeable i Transpirable de ris 100% cotó. El protector de matalàs Ris Transpirable de Velfont està confeccionat amb teixit de ris 100% cotó amb tractament antibacteris Sanitized ® que protegeix el matalàs contra bacteris i fongs proporcionant un descans saludable. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 16,00 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Coixí Dormir - Acarsán

Coixí de fibra antiàcars Acarsan® i teixit de cotó de Velfont . (Coixí d'una funda). Coixí ideal per a aquelles persones al·lèrgiques als àcars ja que està confeccionat amb farcit de fibra buida, conjugat el qual incorpora un tractament antiàcars Acarsan Natural® amb extractes vegetals. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 12,50 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Funda Protector - Max Cotton - Natursan

El protector de matalàs Max Cotton de Velfont és un producte 100% natural ja que està confeccionat íntegrament 100% cotó. Aquest protector de matalàs és reversible, és a dir, pot utilitzar-se indiferentment pels dos costats a més que incorpora una platabanda també amb teixit 100% cotó. Aquest protector de matalàs incrementa el confort alleujant la pressió sobre els punts de contacte amb el nostre cos, el qual aconsegueix un millor descans gràcies al seu farcit 100% cotó. El farcit de cotó actua com a aïllant tèrmic reduint la sensació de calor. Tots els protector-Velfont afavoreixen la circulació d'aire al seu interior eliminant la humitat que es pugui acumular, a més permeten la correcta transpiració. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 65,00 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Coixí de dormir viscoelàstica - Viscobambú

Coixí viscobambú d'altura extra i doble funda bambú amb cremallera de Velfont . Coixí viscoelàstica amb nucli perforat suau d'alta densitat amb especial formulació i alçada extra que proporciona un adequat suport. Aquest coixí combina el teixit de cotó amb el de bambú per obtenir una doble funda confeccionada amb teixits 100% naturals. Presenta un bonic disseny llistat. Coixí ideal per a persones de constitució mitjana que dormen de costat, o persones de constitució gran que dormen cap per amunt. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 60,00 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Coixí de dormir viscoelàstica - Visconube

Coixí viscoelàstica amb funda antiàcars Acarsan Natural® i doble funda microfibra gofrada amb cremallera. El coixí viscoelàstica Visconube Antiàcars de Velfont està confeccionat amb un nucli viscoelàstic de suau adaptació i funda de cotó amb tractament antiàcars Acarsan Natural® amb extractes vegetals. Està testat científicament i la seva eficàcia és resistent als rentats. També disponible com a coixí cervical.Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 40,00 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Coixí de dormir duvet - Micro Duvet

Coixí amb doble farcit: plomissol i microfibra. Aquest coixí de Velfont combina les propietats naturals del plomissol amb microfibra de la més alta qualitat. Al ser reversible, es converteix en una solució pràctica i versàtil, permetent una utilització 100% personalitzada, simplement girant el coixí. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 50,00 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Coixí Dormir - Atlas

Coixí de fibra de doble funda setinada amb cremallera. El coixí Royal de Velfont és un coixí de fermesa mitjana-alta, confeccionat amb teixit setinat de disseny brillantina i farcit de fibra buida siliconada i conjugada Neotherm® el qual aporta volum, suavitat, lleugeresa i gran capacitat de recuperació. És higiènic, transpirable, molt resistent a l'ús i als rentats. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 31,00 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Coixí Dormir - Antiácaros

Coixí de fibra antiàcars Acarsan® i doble funda de cotó amb cremallera. El Coixí Antiàcars d'Velfont és un coixí confeccionat amb teixit de cotó i farcit de fibra de gran qualitat amb tractament antiàcars Acarsan Natural® amb extractes vegetals. Ha estat testat científicament i manté les seves propietats després dels rentats. El seu farciment és de fibra buida conjugada, la qual aporta volum, lleugeresa, suavitat, elasticitat i gran capacitat de recuperació, a més és molt resistent a l'ús i als rentats. Aquesta coixí ha estat especialment desenvolupat per a persones al·lèrgiques als àcars i per a aquelles que busquen un descans saludable. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 30,00 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Coixí Dormir - Royal

Coixí de fibra amb doble funda setinada amb cremallera. El coixí Royal de Velfont és un coixí de fermesa mitjana-alta. Confeccionat amb teixit setinat de disseny brillantina i farcit de fibra buida siliconada i conjugada Neotherm® la qual aporta volum, suavitat, lleugeresa i gran capacitat de recuperació. És higiènic, transpirable, i molt resistent a l'ús i als rentats. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 27,00 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Protector de matalàs Antiàcars - Antiácaros Impermeable

Protector de matalàs Antiàcars Impermeable i Transpirable. El protector de matalàs Antiàcars Impermeable de Velfont està confeccionat amb teixit de punt 100% cotó d'alta qualitat i tractament antiàcars Acarsan Natural® amb extractes vegetals. Ha estat testat científicament i conserva les seves propietats després de successius rentats per a una protecció òptima contra àcars i líquids. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 38,00 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Funda Protector - Basic Reversible

La Funda protectora de matalàs Basic Reversible de Velfont està confeccionat amb teixit 100% cotó absorbent i transpirable. Aquest protector de matalàs és reversible, és a dir, pot utilitzar-se indiferentment pels dos costats a més que incorpora una platabanda també amb teixit 100% cotó. Es pot escollir entre dues mides de llarg: 190cm i 200cm. Pot assumir altures de matalàs de fins a 30cm. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 33,00 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Protector de matalàs Antiàcars - Antiácaros

Protector de matalàs de ris 100% cotó amb tractament Antiàcars. El protector de matalàs Antiàcars de Velfont està confeccionat amb ris 100% cotó d'alta qualitat, incorpora el tractament antiàcars Acarsan Natural® amb extractes vegetals. Ha estat científicament testat i conserva les seves propietats després de successius rentats per a una protecció òptima durant el descans. Aquest protector és adaptable a llargs de matalàs de fins a 200 cm i pot assumir altures de matalàs de fins a 30 cm gràcies a la seva platabanda de ris 100% cotó. Per raons d'higiene, no s'admet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 17,00 €
Mostrar articles

Llista de productes per marca Velfont

Carregant...