Protecció llit

Filtros

favorite
favorite_border

Funda de coixí - Antiácaros

Funda coixí antiàcars Acarsan®. La funda coixí Antiàcars Velfont està confeccionada amb ris de 100% cotó d'alta qualitat la qual incorpora el tractament: antiàcars Acarsan Natural® elaborat amb extractes vegetals. Ha estat científicament testada i la seva eficàcia és resistent als rentats. Funda de coixí ideal per: persones que busquen protecció contra els àcars o que busquen un descans saludable. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 9,00 € 8,10 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Protector de matalàs Antiàcars - Antiácaros

Protector de matalàs de ris 100% cotó amb tractament Antiàcars. El protector de matalàs Antiàcars de Velfont està confeccionat amb ris 100% cotó d'alta qualitat, incorpora el tractament antiàcars Acarsan Natural® amb extractes vegetals. Ha estat científicament testat i conserva les seves propietats després de successius rentats per a una protecció òptima durant el descans. Aquest protector és adaptable a llargs de matalàs de fins a 200 cm i pot assumir altures de matalàs de fins a 30 cm gràcies a la seva platabanda de ris 100% cotó. Per raons d'higiene, no s'admet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 17,00 € 15,30 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Protector de matalàs Antiàcars - Antiácaros Impermeable

Protector de matalàs Antiàcars Impermeable i Transpirable. El protector de matalàs Antiàcars Impermeable de Velfont està confeccionat amb teixit de punt 100% cotó d'alta qualitat i tractament antiàcars Acarsan Natural® amb extractes vegetals. Ha estat testat científicament i conserva les seves propietats després de successius rentats per a una protecció òptima contra àcars i líquids. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 38,00 € 34,20 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Funda de matalàs - Antiácaros

Funda matalàs Antiàcars Acarsan Natural® Impermeable de Velfont. La funda de matalàs antiàcars incorpora el tractament Acarsan Natural® elaborat amb extractes vegetals. Ha estat científicament testada i conserva les seves propietats després del rentat. Combina una total impermeabilitat amb un alt grau de transpirabilitat, proporcionant un descans sense suor gràcies al laminat de poliuretà. A més, aquesta funda ofereix una completa protecció pel matalàs aïllant-lo de les xinxes i tot tipus de paràsits. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 42,00 € 37,80 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Protector de matalàs - Transpirable

Protector de matalàs Impermeable i Transpirable de ris 100% cotó. El protector de matalàs Ris Transpirable de Velfont està confeccionat amb teixit de ris 100% cotó amb tractament antibacteris Sanitized ® que protegeix el matalàs contra bacteris i fongs proporcionant un descans saludable. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 16,00 € 14,40 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Funda de coixí - Bambú

Funda coixí Bambú impermeable i transpirable de Velfont. Confeccionada en punt llis mitjançant fil de bambú de gran suavitat. Combina una total protecció pels líquids i un alt grau de transpirabilitat. Destaca per les propietats de suavitat, frescor i una excepcional absorció pròpies del bambú natural. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 14,00 € 12,60 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Funda de coixí - Raso Labrado

Funda coixí Ras Llaurat amb teixit cutí de cotó. La funda de coixí Ras Llaurat de Velfont està confeccionada amb teixit 100% cotó. Garanteix la higiene del coixí, ja que el protegeix de forma integral allargant la seva vida útil. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 5,50 € 4,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Funda de matalàs - Raso labrado

Funda matalàs Ras Llaurat amb teixit cutí de cotó. La funda de matalàs Ras Llaurat de Velfont està confeccionada amb teixit 100% cotó amb un bonic disseny a llistat. Garanteix una completa higiene del matalàs, ja que el protegeix de manera integral. Per llargs de matalàs de 190 i 200 cm. Pot assumir altures de matalàs de fins a 27 cm. També disponible com a funda mitjana ajustable. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 0,00 € 0,00 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Funda de matalàs elàstic - Rizo

Funda matalàs de Ris elàstic. La funda matalàs Ris Elastic Velfont està confeccionada amb ris 100% cotó de la millor qualitat, molt absorbent i elàstic. Aquesta funda garanteix una higiene total pel matalàs, ja que el protegeix íntegrament. Es pot col·locar fàcilment gràcies a l'elasticitat del seu teixit i a la cremallera en forma de "U", que envolta hermèticament el matalàs. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 18,00 € 16,20 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Funda de matalàs elàstic - Atenea

Funda de matalàs de Velfont que combina el teixit cutí de 100% cotó en la seva superfície, amb un teixit lateral extensible confeccionat amb elastà. Amb cremallera en "L" per a una fàcil col·locació. Extensible per matalassos fins a 35 cm d'alt i fins a 200 cm de llarg. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 55,00 € 49,50 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Funda Protector - Basic Reversible

La Funda protectora de matalàs Basic Reversible de Velfont està confeccionat amb teixit 100% cotó absorbent i transpirable. Aquest protector de matalàs és reversible, és a dir, pot utilitzar-se indiferentment pels dos costats a més que incorpora una platabanda també amb teixit 100% cotó. Es pot escollir entre dues mides de llarg: 190cm i 200cm. Pot assumir altures de matalàs de fins a 30cm. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 33,00 € 29,70 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Funda Protector - Max Cotton - Natursan

El protector de matalàs Max Cotton de Velfont és un producte 100% natural ja que està confeccionat íntegrament 100% cotó. Aquest protector de matalàs és reversible, és a dir, pot utilitzar-se indiferentment pels dos costats a més que incorpora una platabanda també amb teixit 100% cotó. Aquest protector de matalàs incrementa el confort alleujant la pressió sobre els punts de contacte amb el nostre cos, el qual aconsegueix un millor descans gràcies al seu farcit 100% cotó. El farcit de cotó actua com a aïllant tèrmic reduint la sensació de calor. Tots els protector-Velfont afavoreixen la circulació d'aire al seu interior eliminant la humitat que es pugui acumular, a més permeten la correcta transpiració. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 65,00 € 58,50 €
Mostrar articles
Carregant...