Perfum Ambient

Filtros

favorite
favorite_border

Perfum Ambient - 75 Aniversari

La fragància del 75è aniversari ha estat creat especialment per a celebrar tots aquests anys compartits. Un aroma que desprèn frescor per la teva llar. Realitzat amb una combinació de cedre i pàtxuli, amb tocs de muguet, flor de taronger, llimona, aranja i lavanda. Una agradable sensació d’aire net i fresc envairà tota la casa, estimulant tots els teus sentits. Envàs de 95ml d’ambientador en spray per aromatitzar directament totes les estances. També disponible en Mikado.

14,95 € 10,45 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Mikado - 75 Aniversari

La fragància del 75è aniversari ha estat creat especialment per a celebrar tots aquests anys compartits. Un aroma que desprèn frescor per la teva llar. Realitzat amb una combinació de cedre i pàtxuli, amb tocs de muguet, flor de taronger, llimona, aranja i lavanda. Una agradable sensació d’aire net i fresc envairà tota la casa, estimulant tots els teus sentits. Els difusors de stick són la millor forma per difondre la fragància de forma gradual i continua per les estances de la llar. Posant més o menys quantitat de vares es pot regular la intensitat de l’olor. També disponible en perfum d'ambient. 

16,95 € 11,85 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Perfum Ambient - Essence

La fragància Essence desprèn un aroma floral i afruitat ,amb un fons almizclat molt aromàtic. Una agradable sensació daire net i fresc envairà tota la casa, estimulant tots els teus sentits. Envàs de 95ml dambientador en spray per aromatitzar directament totes les estàncies.

14,95 € 13,45 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Mikado - Essence

La fragància Essence desprèn un aroma floral i afruitat ,amb un fons almizclat molt aromàtic. Una agradable sensació daire net i fresc envairà tota la casa, estimulant tots els teus sentits. Els difusors de stick sónl a millor forma per difondre la fragància de forma gradual i continua per les estàncies de la llar. Posant més o menys quantitat de vares es pot regular la intensitat de lolor.

16,95 € 15,25 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Mikado - Green Tea

La fragància de La Mallorquina Te Verd destaca per ser un perfum fresc que omple totes les estàncies amb una fragància neta però vibrant a lhora.Els difusors de stick sónl a millor forma per difondre la fragància de forma gradual i continua per les estàncies de la llar. Posant més o menys quantitat de vares es pot regular la intensitat de lolor.

14,95 € 13,45 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Mikado - Cerisier

La flor del cirerer és un dels símbols més admirats de la cultura japonesa. La nova fragància Cerisier de La Mallorquina sinspira en la bonica flor dels cirerers florint per aportar un aroma lleument dolç i vibrant alhora. Els difusors de stick sónl a millor forma per difondre la fragància de forma gradual i continua per les estàncies de la llar. Posant més o menys quantitat de vares es pot regular la intensitat de lolor.

14,95 € 13,45 €
Mostrar articles
Carregant...