Platja

Aquest estiu vesteix a la moda vagis on vagis amb la nostra selecció de vestits de platja i pareos. Compra Online!

Filtros

favorite
favorite_border

Caftà - Elfie

Caftà 100% viscosa. El seu teixit és suau, molt agradable al tacte. Teixit fresc, lleuger i elegant, perfecte per posar-l'ho a sobre del bikini o combinar-lo amb uns texans per a sortir a passejar al capvespre. Des de La Mallorquina et proposem una varietat de caftans per a que gaudeixis aquesta temporada de la qualitat que ofereixen els nostres teixits i l'atractiu dels dissenys.

26,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Pantaló - Palma

Pantaló 100% viscosa. El seu teixit és suau, molt agradable al tacte. Aquesta fibra es molt fresca i transpirable. Des de La Mallorquina et proposem una varietat de vestits per a que gaudeixis aquesta temporada de la qualitat que ofereixen els nostres teixits i l'atractiu dels dissenys.

29,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Caftà - Eira

Caftà 100% viscosa. El seu teixit és suau, molt agradable al tacte. Teixit fresc, lleuger i elegant, perfecte per posar-l'ho a sobre del bikini o combinar-lo amb uns texans per a sortir a passejar al capvespre. Des de La Mallorquina et proposem una varietat de caftans per a que gaudeixis aquesta temporada de la qualitat que ofereixen els nostres teixits i l'atractiu dels dissenys.

29,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Vestit - Gaia

Vestit 100% viscosa. El seu teixit és suau, molt agradable al tacte. Aquesta fibra es molt fresca i transpirable. Des de La Mallorquina et proposem una varietat de vestits per a que gaudeixis aquesta temporada de la qualitat que ofereixen els nostres teixits i l'atractiu dels dissenys.

24,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Bossa nevera - Solna

Bossa de platja 2 en 1, bossa de malla a la part superior i compartiment tèrmic a la part inferior amb capacitat de dos litres. Disseny modern i elegant. Bossa de platja multifuncional, també molt adequada per anar a la platja, pícnic, activitats esportives, senderisme i càmping. Mida:37x62x14,5cm

22,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Bossa - Almeria

Bossa de platja de disseny modern i universal per portar-lo a tot arreu. Fabricat amb les fibres naturals. Tancament amb botó. Conté la butxaca interior per guardar les coses petites. Mida:61x53x20cm

26,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Tovallola Platja - Casal

Una tovallola de platja Fouta, 100% cotó, amb una cara de ris per assegurar una excel·lent capacitat d'absorció i màxima suavitat. Molt lleugera i pràctica, ocupa poc lloc per les seves mide. Ideal per assecar-se i descansar al costat de l'aigua.

22,95 €
Mostrar articles

Inspira't amb la roba de platja de LMQ online, ideal per a aquest estiu!

La platja és aquest magnífic espai natural que la naturalesa ens concedeix; és l'accident geogràfic format per l'acumulació de sediments de sorra i pedres, creant esplèndides platges rocoses i platges arenoses, consolidades per l'onatge de la marea de l'oceà; a diferència dels llacs i llacunes la platja està en moviment continu. En aquesta secció trobareu totes les peces de roba de platja i accessoris de La Mallorquina. La platja és el lloc idoni per trencar la rutina, relaxar-se davant el mar, estirar-se davant el càlid sol, practicar esport, gaudir de l'oceà o d'un bonic passeig al capvespre.

Arriba una de les estacions més desitjades de l'any, l'estiu! Has pensant en anar a la platja o la piscina? Relaxar-te davant el mar al costat de extraordinàries platges; la tendra brisa, el càlid sol i la sorra entre els peus ... A la Mallorquina trobaràs peces i accessoris ideals per combinar i anar del més còmoda a la platja. Podràs completar l'armari d'estiu amb magnífiques peces de platja i piscina. Combina tovalloles, pareos, bruses, bosses, necessers i molt més per gaudir d'un fantàstic estiu al costat de la platja i el mar.

Que bé sent un respir davant el mar ...

Per a molts la platja és una font d'energia per a altres és calma i relax. Un estiu davant de la costa sense platja no és estiu ... quan arriba la calor no hi ha res millor que aprofitar les vacances davant la riba, en una bonica platja d'aigua cristal·lina. En aquesta secció de La Mallorquina: Platja; es presenta la nova col·lecció de platja on pots descobrir elegants i còmodes peces de roba de platja i accessoris. Entre els tèxtils de platja trobaràs: tovalloles, pareos, caftans, bruses, bosses, necessers, tovalloles pareo entre d'altres accessoris per a la platja. Descobreix la roba de platja a LMQ online; elegants, divertits i creatius dissenys pensats per acompanyar-te aquest estiu i completa el teu armari amb peces de la nova temporada de la secció de platja.

Per què comprar a la secció de platja de La Mallorquina?

Aquí trobaràs la col·lecció de platja de LMQ en línia. Et proposem un variat assortiment de complements i conjunts de platja amb dissenys, mides, colors i estampats inspirats en les últimes tendències en moda; de textures suaus i agradables. Les nostres col·leccions de roba de platja combinen comoditat i glamour. Sigui quin sigui el teu estil, podràs gaudir d'un estiu a la platja amb els tèxtils de la Mallorquina de la col·lecció de platja. Aquest estiu diferencia't entre els altres amb originals i exclusives tovalloles de platja de La Mallorquina. Combina peces com tovalloles, pareos, bruses, caftans, tovalloles pareo, necessers, bosses ... per anar a la platja, piscina o prendre un còctel refrescant davant la mar.

De quins materials són els conjunts de platja de LMQ?

En la col·lecció de platja LMQ trobaràs roba de platja juntament amb peces magnífiques per combinar durant l'estació estival i anar a la platja amb el millor look. Les tovalloles, pareos, bruses, caftans, tovalloles pareo ... són peces en constant contacte amb el cos; amb la qual cosa a La Mallorquina prestem molta atenció a la seva composició per al millor confort. Estan produïts de tèxtils d'alta qualitat com cotó, polièster i viscosa, els quals proporcionen una suavitat i comoditat extraordinària. Les fibres naturals de cotó proporcionen productes resistents i d'assecat ràpid. A LMQ, disposem de tovalloles de platja, tovallola pareo, pareos, bruses de platja, bosses, necessers ... Una col·lecció amb un assortiment de complements i accessoris perquè puguis gaudir d'unes fantàstiques vacances a la platja. Les peces de la secció de platja estan dissenyades de cotó, viscosa, poliester, per atorgar el màxim confort, resistència i assecat. Podràs lluir i sentir-te bé amb els tèxtils, accessoris i roba de platja de La Mallorquina.

Carregant...