favorite
favorite_border

Farcit Coixí Ploma - Polo

Farcit de Coixí de Ploma compost per un 70% ploma i 30% plomissol proporcionant un gran benestar. Teixit exterior 100% cotó Downproof amb acabat perimètric de doble puntada. Farcit 100% natural de fàcil conservació, transpirable i garanteix el seu volum durant molts anys. Densitat mitjana. Per a una correcta conservació i manteniment s'aconsella seguir les indicacions de rentat. Disponible en diferents mides. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 24,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Coixí dormir Ploma - Nature

Coixí de Ploma composta per un 80% plomissol i 20% ploma proporcionant un gran benestar. Teixit exterior 100% cotó Downproof amb acabat perimètric de doble puntada. Tacte plomissol. Tractament natural antiàcars, hipoalergènic i control de traçabilitat. Farcit 100% natural de fàcil conservació, transpirable i garanteix el seu volum durant molts anys. Densitat mitjana. Per a una correcta conservació i manteniment s'aconsella seguir les indicacions de rentat. Disponible en diferents mides. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 99,95 €
Mostrar articles
favorite
favorite_border

Coixí dormir Ploma - Everest

Coixí de Ploma composta per un 90% plomissol i 10% ploma, suau i esponjosa fabricada amb els materials més exclusius. Teixit exterior 100% cotó Downproof amb acabat perimètric de doble puntada. Tacte extra plomissol. Tractament natural antiàcars, hipoalergènic i control de traçabilitat. Farcit 100% natural de fàcil conservació, transpirable i garanteix el seu volum durant molts anys. Densitat mitjana. Per a una correcta conservació i manteniment s'aconsella seguir les indicacions de rentat. Disponible en diferents mides. Per raons d' higiene, no sadmet canvis ni devolucions d'aquest producte.

De 124,95 €
Mostrar articles

Llista de productes per marca NORDREAM

Carregant...