Enviaments gratis a partir de 20,00€ en comandes on-line

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Segueix-nos a Instagram

Més de 70 anys, fent de casa teva una llar

Tèxtil per a la llar, La Mallorquina

La Mallorquina va ser fundada a Barcelona en el 1947, és un referent en la producció i distribució de roba per la llar.

Una marca que s’ha anat adaptant a tots els canvis i innovacions del sector, oferint als seus clients inspiració per a fer de casa seva una llar confortable i amb personalitat pròpia.

La Mallorquina crea les seves col·leccions seguint les últimes tendències en moda, buscant inspiració en altres èpoques, cultures i estils de vida. La base de l’èxit de La Mallorquina està en el dinamisme i la sensibilitat estètica del seu equip. Ens mou l’interès per la bellesa, la qualitat i el bon gust.

Creem i venem un gran catàleg de productes basant-nos en una mateixa filosofia: diferenciar-nos de la competència amb dissenys propis i amb el compromís de mantenir l’equilibri entre la qualitat i el preu dels nostres productes.

banner_seo_home.jpg

Una mica d’Història de La Mallorquina

Ara ja fa més de 70 anys des de que els germans Jené van inaugurar la primera botiga de La Mallorquina, a les mítiques Galeries Maldà, antic centre comercial de Barcelona. Un local especialitzat en roba per al llit de primera qualitat on també en venien altres tèxtils per a la llar.

Des de llavors, moltes coses han canviat: la moda, la tecnologia, les persones, les ciutats... i, per suposat, nosaltres. A l’actualitat La Mallorquina ha donat pas a una cadena d’establiments moderna amb 9 botigues pròpies a Barcelona, Badalona i Mataró. A la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona al Prat de Llobregat, a diferents centres comercials com La Maquinista, Les Glòries i Magic Badalona. La flagship Store està situada en el centre històric de Barcelona, a la Plaça Universitat. També disposem de 2 outlets, un d’ells a Viladecans Style Outlet.

A La Mallorquina podràs trobar una gran varietat de tèxtils per a la llar

Disposem de diferents línies de producte amb tot el que necessites per a decorar la casa:rnLlit, taula i cuina, decoració pel saló i el menjador, bany i homewear per a dona i home.rnTambé trobaràs dos línies més temporals: una amb complements per a la platja i una altra amb articles per a la decoració amb inspiracions nadalenques.rn